Loading...
 Start Page

       

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ WESTIA 2017
Κλίκ για μεγέθυνση

 

«Πολύ καλή παρουσίαση από ένα σοβαρό επιτελείο» είπε ο Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, στην συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας, με τον ΣΚΕΑΝΑ και τους συνεργάτες του. « Η Περιφέρεια θα είναι δίπλα σας, θα είναι σύμμαχος και εταίρος σας» ενώ συνέχισε λέγοντας «Πάντα να ξέρετε ότι η Πάτρα για να έχει μητροπολιτικό ρόλο πρέπει βλέπει την Περιφέρεια, δηλαδή πρέπει να αντιστρέψουμε κι εμείς την ευθύνη μας»

Στην συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, κ. Κωνσταντίνος Καρπέτας, ανέφερε τα εξής «Η WESTIA έχει αδιαμφισβήτητη πια επιτυχία, έχει γίνει θεσμός για την περιοχή μας, στο τομέα της εστίασης. Χτίζει περιφερειακή συνείδηση , έχει διαπεριφερειακή αλλά και πανελλαδική διάσταση και τη θεωρώ μια πάρα πολύ επιτυχημένη διοργάνωση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΣΚΕΑΝΑ. Εμείς ως Περιφέρεια αδιαμφησβήτητα θα είμαστε δίπλα σας , αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια, όπου μας ζητήσετε. Είμαστε ανοιχτοί.»

«Ευελπιστούμε ότι και με την βοήθεια τη δική σας θα πάμε καλύτερα. Θέλουμε βοήθεια σε επίπεδο εκθετών, στα δίκτυα μεταποίησης τυροκομικών και άλλων προϊόντων ΠΟΠ, προκειμένου να τα δουν και να τα δοκιμάσουν οι επαγγελματίες επισκέπτες για να κλείσουν συμφωνίες. Αυτό συνέβη με όσους εκθέτες παρευρέθηκαν στην WESTIA 2016» είπε ο κ. Γιώργος Κοτοπούλης, πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν και κοντινοί συνεργάτες του ΣΚΕΑΝΑ και της WESTIA. Η κ. Θάλεια Κανελλοπούλου, από την εταιρία DATA RC, παρουσίασε τα στατιστικά δεδομένα από έρευνες καταγραφής της ικανοποίησης που πραγματοποίησε η εταιρία στην WESTIA 2016, σε εκθέτες και επισκέπτες. Αναφορικά παρέθεσε το ότι το 83,4% έμεινε ικανοποιημένο ενώ το 81,3% των εκθετών έκλεισε εμπορικές συμφωνίες.

Στη συνέχεια η εταιρία ΙΜΕ Πληροφορική με εκπρόσωπο την κ. Εβίτα Λαγγουρέτου, η οποία παρέθεσε τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά των επισκεπτών της WESTIA 2016. Από αυτά τα πιο χαρακτηριστικά ήταν ότι το 62% των επισκεπτών ήταν επαγγελματίες, από 233 σημεία της Ελλάδος, από 7 χώρες ενώ καταγράφηκαν 994 διαφορετικές επαγγελματικές ιδιότητες.

Ο κ. Ανδρέας Τσιλίρας, από την εκδοτική εταιρία « Το Δόντι» παρουσίασε το λεύκωμα που θα εκδώσει ο ΣΚΕΑΝΑ με τίτλο « Iστορίες Εστίασης στην Πάτρα του 20ου αιώνα», το οποίο επιμελείται η δημοσιογράφος κ. Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, όπου θα καταγραφούν για πρώτη φορά μαρτυρίες, ιστορίες και φωτογραφίες, ιστορικού ενδιαφέροντος του κλάδου.

Η εταιρία Θinkaut, του ομίλου Practica, με τον κ. Χρήστο Παπανδρέου, παρουσίασε το site της WESTIA με τα Google Adwords & Analytics. Xαρακτηριστικά μίλησε για πάνω από 5.000.000 online εμφανίσεις της WESTIA παγκοσμίως. Ενδεικτικά αναφέρθηκε σε 1.111.000 από Έλλαδα, 804.000 από Βουλγαρία, 733.000 από Ουκρανία, 655.000 από Τουρκία, 639.000 από Αλβανία, 541.000 από Ρουμανία καθώς επίσης και από Ιταλία, Κύπρο και Ρωσία, χώρες τις οποίες έχει στοχεύσει με σκοπό να γνωρίσουν ηλεκτρονικά τη WESTIA.

Στη φωτο. Από αριστερά οι κκ. Ανδρέας Τσιλίρας- Δόντι, Χρήστος Παπανδρέου- Θinkaut- Practica, Θάλια Κανελλοπούλου – DATA RC, Γιώργος Κοτοπούλης- πρ. ΣΚΕΑΝΑ, Απόστολος Κατσιφάρας- Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας, Κωνσταντίνος Καρπέτας- Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Εβίτα Λαγγουρέτου- ΙΜΕ Πληροφορική, Κώστας Καραγιάννης- Emphasis, Λαγγουρέτος Γιάννης ΙΜΕ Πληροφορική.

 VISIT US

Αράτου 21, Πλατεία Όλγας, 4ος όροφος, Τ.Κ. 26221, Πάτρα

 CALL US

2614.00.83.53

 MAIL US

info@skeana.gr

FOLLOW US

   

Login / Sitemap

© Copyright 2016 - 2023 Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας - ΣΚΕΑΝΑ